Kuřecí steak zapečený s hermelínem po domácku
Potřebné ingredience
kuřecí řízky dle počtu osob
hermelín
olej
koření
sůl
kostka kuřecího bujonu
rýže
Postup přípravy
okořeníme masíčko
osmažíme jako přírodní řízeček
nakrájíme hermelín, dle libosti, na kolečka či plátky
osmažené řízečky vykládáme do pekáčku a na každý pokládáme hermelínek, dáme zapéct do předehřáté trouby při 180 stupních asi a to po dobu cca 5 minut, okem hlídáme, aby hermelín nevytekl
malá pomocnice :-D
do výpeku nalijeme vodu a dáme bujonovou kostku
ve varu zahustíme a příp. dosolíme
a servírujeme :-) taťkovo porcička :-)
a servírujeme, moje porcička :-)
detail mňam :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé